Pening² kpla saat hamil 6 bulan

Normal ka ibu² selalu pening kepala sesak nafas waktu kandung 6 bulan

8 Balas

Buat buku baru.. Yg penting bawa skli buku lama dgn maklumat yg sama masa nk buka buku pink tu.. Klau d kk saya mcm tu.. Dia org mintak sijil nikah salinan..

nak tanya macam mana ya nak teraturkan darah haid. saya dha kahwin, 3bulan dah tak datang period. Saya tengah usaha untuk dapatkan baby first

3y ago

Klau sya dulu lepas gugur je mkn asid folic dgn minum susu anmum x smpai sebulan sya dh hamil.. Masa tu dh 2bln sya gugur.. Msa sya minum susu dgn asid folic tu x sampai sebulan sya hamil alhamdulillah rezeki thun baru due bln 9 ni ☺

Sya rasa normal. Sebab sya pun macam tu tahun lepas. Sis terlalu fikir tu yg membuatkan sesak nafas. Cuba cari hobi yg mengacau minda.

last period 1.4 check upt 20.4.. mengandung atau tak ya :)

3y ago

Hb puan ok ke? Simptom ni macam hb low

Normal sis #TAPACTIVEUSER

Ya normal mcm saya

normal