Anak memilih makanan

Pening kepala. Dulu tak mcm ni pun. Skrg ni pandai dah nak memilih makanan. Bila bawak prg kedai makan, nasi ngan lauk tak sedap pun boleh habis. Kalau bg makan nasi kat rumah. Masak lauk sedap2 pun taknak makan. Tension. Berat anak dah selalu masuk line kuning bila timbang kat klinik. Umur anak 1y 10m. Ibu ibu lain ada pengalaman mcm ni jugak ke

2 Balas

ank sy 1thn 6bln.mmg bdk2 ni ada masa dia nk mkn dia mkn.dtg angin dia xnk mkn msk la apa pun mmg dia xkn mkn.biasa klu ank sy mood x nk mkn nasi.sy bg roti je.kdg2 oat/nestum/cornflakes/biskut/jemput2 ikan bilis/potato.as a mum klu dtg angin dia xnk mkn sy kecewa sgt2 tp lama2 sy redho je.sy mls nk stress2 klu ank xnk mkn.

mommy boleh cuba Izzly kookies ni boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzly