loya

Pening en.somi melayan tekak isteri...dh beli mkn sesudu je?

loya
21 Balas

sy tringin bnda2 gini..tp msti muntah nnti..sbb minyak😭now nasik ksong n tlur ja bleh telan..emm

5y ago

Ni sebab teringin je sis...syepon xboleh masuk sebab minyak🤢

adatlaa tu. asa mang nk mkn sgt. bile dh dpt sesuap je mampu. suamii kena terime hakikat. hehehe

5y ago

Pening somi layak tekak cik wife yg pregnant ni 🤭

Normal tu.. hehe.. selera x menentu. Tapi kalau lepas dah fasa2 tertentu nanti okay lah tu..

5y ago

Xsabo nk lepaskan terismestr yg 1...harap lpas ni boleh je mkn ape je selain stimbot 😅

Itu biase 😉 tekak teringin tp bila dah dpt jamah pun jadilah #baby2 👶🏻

5y ago

Kan Ummi...mcm2 mntaknye jamah ckit..😁

Kadang2 tngok mknanan yg mengidam pun dh ckup 😂😂.

5y ago

Hahaha ingatkn Sye je nangis...🤭

Hahaha.. Adoi. Awat sesudu ja. Rasa pelik ka

Alamakk sedapnyaa..teringin pula 😂

Haha sma lah kita sis...😆

Anduh bhaa.. kesiann..

5y ago

Kesian sis perut lapo tapi xboleh masuk🤭

Sedappnya hahahha

5y ago

Nmpk memang sedap sis...skali masuk mulut adeyyy mcm getah scrap 😁