pening loya

Sy skrg dh nk msok 7week pregnant..bru skrg mkin trok pulak loya tekak ni..kdang teringin nk mkn itu ini bila dh mkn x boleh nk masok pulak paksa la jgk mkn sbb dh oder..lpas mkn lagi tambah pning n loya nasib baik belum tahap muntah lagi.lidah rsa pahit je ni. Ade tak spe2 sme mcm sy..

2 Balas

sama sis. saya dh masuk 9 minggu masih x dpt mkn lg. muntah je memanjang x kira pagi atau mlm.lidah pahit je rasa

Dlu sy pun mcmtu. Jgn risau. Nanti kandungan dh second trimester dh ok slera makan. Mendadak naik adela 😁