MITOS ATAU FAKTA!

Hi pengguna! Kembali kita dalam segmen Mitos atau Fakta! 😎 Coklat tidak elok dimakan atau dimakan sewaktu kehamilan. Apa pendapat anda? Mitos atau Fakta?🍫 Kongsikan pendapat anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah.

MITOS ATAU FAKTA!
96 Balas

Coklat rak salah ambil masa mengandung.. tapi berpada-pada.. takut nnti sangkut kencing manis..

Mitos... tak bagus tu sbb terlampau banyak mkn coklat. So ambik sekedarnya sahaja

Mitos saya makan setiap hari hari hari craving benda manis

tak pasti .. tapi gula sy naik sbb bnyk mkn coklat 🤔

mitos. dark choclate bagus utk turunkan gula dlm darah

mitos. kecuali kalau ada risiko faktor kesihatan😊

Mitos la kot,knp xelok pulak..makan berpada2 la

mitos...coklat lebi sedap dari mangga masam

Mitos..sbb saya suka makan coklat😋😋

Mitos, terpulang pada jenis coklat