Stretchmark

Pengalaman2 ibu2 kat sini minggu ke berapa stretchmark baru muncul? Ke ada yang tak pernah ada stretchmark? Soalan saya ni untuk pregnancy anak sulung hehe

30 Balas

Masa 12w tepi pinggang kanan. Terus letak bio oil. Hari2 letak pagi mlm. Perut kiri kanan pinggang. Balance minyak yg ada d tangan sapu di breast n blkg punggung.. ni dah masuk 25w 1 titik stretch marks pun x berani timbul. Plus sya guna soap yg ada moisturizer supaya skin x kering pecah.

4y ago

Ohhh nice tips. Thank you 👏🏻👏🏻