Mabuk Hamil

Pengalaman ibu2 sampai umur kandungan berapa bulan mabuk hamil ? Baby boy atau girl ?

3 Balas

anak pertama xde alahan sgt cuma kerap pening kepala. baby boy. anak kedua alahan teruk untuk sy lah sbb x pernah gastrik heartburn sesak nafas lagi .berdiri lama2 pon x boleh. sampai 6 bulan. baby girl. skrg pregnant anak ke 3 15w. alahan mual2 pulakk x pernah2. xtau baby girl ke boy. tp x kisah pon. sy doakan baby awak baik2 saja ok.

Saya first pregnancy 12wk.. Smpai skg still rasa mual, pening2.. muntah2 tiap mlm

7mo ago

Dh scan 8wk, untk 12wk blm lgi jdi tak tau baby boy or girl.. 😂

First pregnancy and first mom here. Takde morning sickness 😊 baby girl