Mabuk hamil

Hi nak tanya normal ke kalau masuk 6minggu kandungan kita mabuk,tapi mabuk tu stop bila kandungan da masuk usia 8minggu?

2 Balas

lain org lain keadaan nya sis. ada yg awal hamil saja mual² ada pulak sepanjang kehamilan dan ada yg nak dekat bersalin baru mual².sy dah 8w masih mabuk² & mual² harap² la cepat hilang rasa mual² ni.

normal sis.. saya masa awal2 mabuk dan tak lalu nak makan apa lansung. tapi lama2 akan okay dengan sendiri.. depend pada body kita jugak haa ..