Morning sickness

Hai ibu2,nak tny kpd ibu2 yg ada pngalaman morning sickness atau mabuk hamil, ada tips tak cara mengurangkan mabuk hamil ne?

2 Balas

kalau smpai mengganggu boleh pegi klinik doc akan bagi ubat tahan muntah, pastikan pegi klinik ya bukan beli sndiri. kalau smpai tak larat dia akan drip air ..

Tips nya adalah enjoy your morning sickness je sis 🤭sebab tkde ubatnya. Tapi boleh try makan asam