kehamilan

pengalaman aku x dtang period 3bulan . first x fikir pun ak prgnnt ker tak . sbb dulu pernah kena x dtang priod 3bulan takbuat chckup ksihatan . masa tu aku last period hjung bulan4. aku chckup blek dklinik hjungbulan 6 tak silap , doc ckap ak prgnnt 3bulan . allahuakbar bole pulak 3bulan tu aku xprasan alahan muntah takde lngsung . yg aku kesah sangat ni doc ckap ak kurang darah . kena lagi aku first prgnnt , doc kata susah melahirkn klau darah kurang . lain lg darah aku ada jangkitan kuman 😌 . alhmdulillah msuk 7bulan skrang ni doc suruh sbulan skali buat chckup spaya bby sihat takde kena jangkitan dari aku bila melahirkn .

1 Balas

Sama la x dtg period 2 bln lebih da ni.. Mkn pil perancang almost 3 thn lebih tp kali ni time rehat x period.. X ada alahan.. Check upt x pregnant.. Tfkr2 da monopous ke? 😅