X-ray and pregnant

aku batuk dh sebulan Dan sakit Dada Rasa sesak serta gastric Dan muntah2 yg teruk...so minggu Lepas Aku pergi lh klinik KK jumpa doctor.Than doctor pun suruh Aku pergi buat X-ray without asking anything.And that time Aku xtauk pun yg Aku dh pregnant.So doctor suruh X-ray chest dimana Aku punya gastric lh penyebabnya.Tp gastric Dan sesak nafas xberhenti lg,then this week Aku saja2 try test UPT sbab klu ikutkan Aku period tp Aku nie Kan selalu period X regular it's normal lh klu Aku xperiod sebulan MCM tu....sekali tgok tester ehhh double line...An now Aku xtauk Aku nak happy Ker or risau sbab Aku dh terdedah dgn radiation x-ray 😔...apa2 pun Aku serahkan saja pada Tuhan...if anyone pernah MCM Aku juga please share kat Aku.

2 Balas

Mungkin tu alahan sis msa awal pregnant. Klau sis risau better pergi jmpa dktr utk scan n sahkan bby dh brp week n bgtau psl baru2 ni ada buat xray. Sis tgok apa nasihat dan pndapat doktor