suami tidak suke setiap kali sy mengndung mesti dia suruh gugurkn😣berdosakah wanita hamil😅

pendapat# #ingintahu

30 Balas

apasal dia suruh gugurkan. Anak tu kurnia dari Allah, rezeki dari Allah. Tk smua dpt cahaya mata... suami isteri yg lain pun dh cuba pelbagai cara mcm mna nk dptkn zuriat.. Ini pula senang jerr suruh gugurkan.. kalau laki sis tk nk sis mengandung.. jgn suruh dia buat sex dgn sis,, tk yah kahwin snng je.. ingat kahwin ni senang ke. Nk beranak pun bukan perkara senang.Tkkn laki sis tk nk keturunan? Nnti d akhirat baby tu tuntut mk ayah dia, knp asyik gugurkn kandungan. Sy sedih bila dgr pasal nk gugurkn ni.. rasa berdosa, baby tu tk slh langsung 😓😭