suami tidak suke setiap kali sy mengndung mesti dia suruh gugurkn😣berdosakah wanita hamil😅

pendapat# #ingintahu

30 Balas

Maaf tanya, islam ke? tp xkira la agama apa pun.. xkan xtau hukum hakam dh kawin ni. Apa tujuan perkahwinan kalau mcm ni.. kat belakang sijil nikah tu ada taklik.. blh baca.. kalau mengadu di mahkamah shariah/pejabat agama ni, lama kena suami awk tu. Silap hb blh kena tindakan undang2. Bw² la fikir kenapa nak hidup dgn suami mcm tu lg..