suami tidak suke setiap kali sy mengndung mesti dia suruh gugurkn😣berdosakah wanita hamil😅

pendapat# #ingintahu

30 Balas

Tak kira apa agama pun, sy percaya tiada agama yg menghalalkan bab gugur anak ni sebab menggugurkan kandungan ni dikira membunuh. moga naluri kebapaan hadir dalam diri suami sis & sedar bhwa menggugurkan kandungan adalah 1 dosa besar(kalau ikut hukum agama). moga baby yg dikandung sihat² selalu & bebas dari effect perangai bapanya. 😭