suami tidak suke setiap kali sy mengndung mesti dia suruh gugurkn😣berdosakah wanita hamil😅

pendapat# #ingintahu

30 Balas

X guna punya laki kalau gini, dah dia yg buat.. Bila jadi senang2 je suh gugurkan, kalau gitu jangan sedap bila mahu je.. Aihhh, x boleh brain la.. Lepas nie sis Kena merancang,.. Ambil injection ke, implan ke.. Dah dia yg x nak... Tapi kalau sis nak, yelah mana ada pompuan yg x nak ada zuriat kan,.. Sdgkn luar sana banyak yg sdg ikhtiar agar dpt mengandung... Ermmm.. Kalau dia x ready, suh guna kondom dan buang luar.. Tapi kalau memang dia x nak ada anak selamanya... Baik tinggalkan je sis, Insha'Allah masih ada orang yg baik sudi menerima dan teringinkan punya zuriat sendiri.. Maaf jika kata2 sy nie menyinggung perasaan.. Tapi geram ada laki x matang gini... 😑