Mana antara pencuci mulut berikut yang anda makan kebelakangan ini?
Voice your Opinion
Pavlova
Kek keju bakar
Puding/dadih
Pulut mangga
Lain-lain (Kongsikan!)

3032 respon

72 Balas

roti gandum sahaja. perlu kawal pemakanan sebab hb low, anemia dan kencing manis

Pengat durian, tp sekadar ambik rasa je,tp takut sbb gdm x stabil...

Pulut durian...masuk musim die...xboleh tahan...hantu durian😄

ice cream.. kek homemade yg balik2 gagal tapi masih sedap hahah

Aiskrim jagung dan ais krim kelapa..nyum3.. 😋

Kek sponge #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Chocojar & Cake batik & Cake lapis.

coklat atau aiskrim atau kerepek

Pulut mangga sebab hantu mangga

ais krim...vanila coklat😍