Ibu, sewaktu hamil adakah anda mengalami masalah kulit? Jika ya, yang mana satu?

Pencuci muka TERBAIK ibu hamil: <a href='https://my.theasianparent.com/pencuci-muka-terbaik-untuk-kulit-kering-dan-kusam' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/pencuci-muka-terbaik-untuk-kulit-kering-dan-kusam</a>
Select multiple options
Kulit kering
Kulit kusam
kulit muka tegang
Kulit muka mengelupas
Lain-lain (sila nyatakan)

341 respon

12 Balas

biasa xpregnant muke jenis oily sgt selalu naik jerawat kalau lambat cuci, tp tiap kali ngandung skin moist n xde masalah lgsung. sonok sgt 🤣 kalau la xpregnant pn gini. bahagianye

kulit tangan kering dan mengelupas rasa gatal pedih dan sgt kasar kat semua bahagian jari tangan saya apa kaitu normal bagi ibu hamil baby boy

Tiada masalah kulit, malah kulit jadi glowing. Kata orang, seri ibu mengandung

berminyak, kulit kusam timbul biji mcm kulit terlebih di leher dan muka

Jerawat & black head banyak

kulit jerawat n brminyak

kering kusam dan tegang

jerawat bercambah huhu

Jeragat byk..

berjerawat