penah kua tanda x

penah x ade kes yg hamil 3 bulan kebawah cek upt mmg pstif tp ble scan janin xde...apa tnde pon xkua even drh?

1 Balas

Betul ke sis? Mmg doktor sah kn ke mcmna? Sb saiz janin kalau bawah 3bln baru sbesar saiz biji kacang.. Sgtla kecil. Tumbesaran janin bkembang ikut minggu shgga nmpk bentuk yg lengkap pd 6-8 bulan... Tp saiznya sgtls kecil. Klu kantung xde lgsg tu pnh dgr. Kalau 8bln kes bayi hilang dlm kndgn pnh dgr sb ditutup dn diculik mkhlk halus.. Tp bawah 3bln ni x nmpk sgt sb saiz mmg mcm biji benih xnmpk... Kalau betul kes ni sy berdoa moga yg baik2 shj... Bw la bjmp ustaz.. Mgkn dpt mbantu