ingin bertanya

Sy nie penah keguguran dh dekat setahun n skrng nie sy x period dh dekat sebulan.tp tetek saya sakit & tekak dh mual2 nak muntah.... Tiap2 mlm sebelum tido mesti muntah jgk. Tp sy dh chck upt 3x xde naik tanda 2 line pon... Bfore nie mmg sy selalu chck clinic n hospital dh xde masalah dalaman pon..... Sape yg penah kene mcm sy x???

2 Balas

My niece jd mcm ni bru lg. Lewat period sbln.. Upt negative 4x. Pergi scan klinik swasta scan mmg xda bby. Doktor ckp mybe body stress n hormone problem.

Kdg perubahan hormon