bleding

Assalamualaikum semua..slmt mlm..lama sy x join grop ni sbb sy risau,selasa baru ni sy bleding lepas tu g klinik scan nmpak janin tp heartbid xdek lagi..mase tu baru 6 minggu lbh..dktr bagi mase 2 minggu lagi baru scan semula..tp yg mnjadi kerisauan sy,stiap ari kua darah tp sikit je wrna coklat..ade sape-sape penah alami macam sy x???

2 Balas

Wsalam... Sy alaminya dr 6w smpai 11w..bleeding kuar coklat gitu lah.. On off.. 1st bleeding sy g klinik swasta (klinik ibu mengandung). Dr bg dupaston(ubat kuat rahim). Makan ubat tu dlm 3 kotak jgk lah..awal scan 6w tu mmg x nmpk heartbeat lg.. Dah msok 8w bru nmpk. Skrg sy dah 13w..Last jumpa Dr hospital bahagian EPAU.. Scan semua alhamdulillah ok.. Ubat pon dah stop. Masa bleeding sy byk bedrest je.. Masa jumoa Dr, dia x bekalkan ubat kuat rahim utk sis ka? Moga kandungan sis selamat & sihat..

5y ago

Wc 🤗

ALLAHU bersabar sis berdoa mintak xde pape insha'ALLAH..sis💪