Sakit Tulang Punggung

Penah mommy dalam nih sakit tulang punggung.. Normal x klaw skit.. Nk pusing megiring pon sakit ?.. Adoiii.

65 Balas

samaaaa..saya pun alami jugak benda ney waktu kandungan 7 bulan..Allahu nak jalan pun terjengket2 kene ade org tlg papah..lagi dari baring nak ke bangun tu pun sakit kene bangun slow2 sgt..sye ingtkan sye je begituu..rupenya normal..nak dekat sebulan jugak la sakitnya tuu..itu pun masih lagi rasa sikit2 kalau jalan bnyk tapi dah tak sakit