Sakit Tulang Punggung

Penah mommy dalam nih sakit tulang punggung.. Normal x klaw skit.. Nk pusing megiring pon sakit ?.. Adoiii.

65 Balas

Saya tengah alami. Baru masuk 35 minggu. Kalau tanya pengalaman kawan2 katanya normal tu. Sebab baby pun dah besar dah turun ke bawah dan badan kita pun membesar dan berat.

Sye pon mcm tu... Seblum pkp hri tu dpt jgk la ngurut setgah jam. Tpi bidan tu xbg urut bhgian perut n punggung.. Bhye katenya.. Tpi ok la, kirg sikit bhgian sakit2

Ye sis, sya alaminya waktu kndungan dh mencecah 9 bulan..thn lps dh bersalin dia hilang sndri nnt..smoga Allah permudahkn utk sis ya. Goodluck😉

Same lh kite sis.. Saye dh 30minggu...sakit nye tk boleh tahan.. Kadang2 serentak sakit dekat pinggang jugak..dia punye sekse tu Allah je tahu😅

Sy pun rsa.. Kdg mlm nk tdow telentang sakit btl tulang pinggul..kna tdow mngiring bru ok.. Pstu nk dduk kna kerusi yg berspan klau x mmg sakit..

Sy pun prnh mengalaminya..kalu baring kt Toto atau tilam nipis atas lantai time tgk tv, teramat la sakit nk bangun.. mengiring dulu sblm bgun..

Sedang alami, 33 weeks skrg ni. Mmg duduk perlu berlapik bantal. Seksa juga sbb sakit, harap2 x berpanjangan dan lepas bersalin akan hilang

Tapi saya selalu sakit belah kanan...lagy klau dah baring nak pusing or bangun ker mesty rasa cam seksa nak tahan tuz🤣

4y ago

Saya blah kanan jgk😂. Sakit ya amat.

Sama lh tgh alami susah nk tidur mlm pusing kanan pussng kiri tulang belakang tetap sakit.. Masuk 20weeks dh.. Sis fikir sis jer rasa mcm tu

4y ago

Mybe, sbb kakak, ipar xsakit pon msa trimester pertma... Salah ka soalan saya..

normal sis.trimister 3 lagi sakit.duduk lama sakit,diri sakit ,baring pun sakit.semua kene kejap2.nak mengiring sampai kene kejang kaki.