sakit tulang punggung dan tulang pelvik

normal ke bila baring ja sakit tulang punggung dan pelvik tambah2 bila nk pusing mengiring dan bangun...tapi bila dduk atau brdiri xsakit... #31week

18 Balas

Normal..... Sy kna dr second trimester. Tahanlah hati. Kekadang smp menangis tahan sakit. Cuba buat yoga for pregnancy or hip pain or back pain. Rujuk kat youtube. Buat mn mampu. Byk membantu sy kurangkan sakit and improve mobility

4y ago

betul..nk bgun dr bring tu sakit sgt...tq sis..sy ada jgk cri kt youtube pregnancy exercise..buat stakat mmpu..hehe

sy 28w dh rasa NIKMAT kesakitan punggung n pelvik..nk brjln pn dh mcm penguin 🤭🤭..baring?nk bgn kne btl kn dulu posisi br leh bgn n brgerak mnhiring on sma..kdng x terasa air mata keluar x thn sakit 🤭

Normal tu sis. Nak pula sis dah 3rd trimester ni. Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti.. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

aamiin...trima kasih sis..🤗

Normal rasanya. Lagi lagi nak masuk 3trimester. Bila dia tekan kebawah rasa nk kencing je. Tpi bila kencing sikit je 😂

4y ago

Itulah lgi kalau dia mengeras mcm nak meletup rasanya perut ni. 🤭

Sama... Sy lg teruk.. Hujung 1st trimester dah start... Nurse suruh mnum susu smpai 3cwn shari 😅😅😅

2y ago

Sama laaa kita. Tp mcm mana nk push nanti ek bila sakit kat situ, wonder jugak 😅

sama .. biasa je sbb 2 pregnancy sblm ni pun mcm ni bile dah masuk 30w..bertabahla sampai bersalin 😬

4y ago

itulah..bertabah lah..hehe

Normal rasanya sbb sy start 15 week dh rasa sakit terutama bila nk bangun dr katil

4y ago

Alhamdulillah.... X pa tu semua kenangan tuk kita para ibu2 😁

Saya dah 38w... Mengalami ni juga☺️☺️

Normal sis. Saya pun mcmtu jugak .. 😬

Sama juga tapi kuat kan diri demi anak