Siapa yang akan membuat keputusan dalam pembelian pakaian bayi?
Voice your Opinion
Saya
Pasangan

3770 respon

18 Balas

Sya, nak suami lmbat lgi, silap² size lain, beli pampers newborn pun dia pgi beli size M, dahlh jenis pants, apa² jelah, biasa sya slalu ajak suami beli baju bby, nnti sruh dia pilih mna Satu yang berkenan sngat, cuma Satu je dia pesan jngan beli pink🤦‍♀️🤦‍♀️ sjak sya mengandung je, pink tu memang muak sngat dia tngok, bersalin je kluar bby boy

dua2, saya dan suami. tp biasanya akan ckp perlu barang ni, nanti suami yg pilih mana dia berkenan. anak girl, tp 5jam duk tenung barang semua biru

Mintak husbnd pilih die xmmbnttu, klo da smua cntik nk pilih cmne xkn nk beli smua🤣

Dua2.. Mostly saya.. Hihi #TAPSupermoms

sye sndri .😗

Husband 😉✌

Me. As always.

both of us

Both of us

both of us