Ibu-ibu jaga tak pemakanan sewaktu menyusukan anak?
Voice your Opinion
Ya, saya sentiasa jaga
Tidak, kadang saya terlepas pandang juga

3377 respon

15 Balas

Ank full bf... Masa umur ank 2bln cuba makan kari ikan pari... Anak kene cirit birit pastu fobia dah mkn kari maybe banyak rempah2... Tapi klau sambal pedas2 pon ok je.... Skrg anak dah 1t6b smua boleh mkn....

sy pantang mkn 100hari jer .. lps tu sy mkn jer apa nk mkn .. dlm 1 masa sy perati kalau anak kembung perot , sy stop dulu mknn tu .. lps 1mgu , sy try lg .. 😊😊😊

Ya..husband yg pantau apa blh dan tak..takut nanti jika salah makan..anak akan mengalami angin dan sakit perut

jaga lah jgak dlam 6 bulan jer . lepas tu makan ikut nafsu tapu saya tak makan keropok,jajan n air gas

Mse bby kecik jge la bile bby da besar sy pon ape lagi bantai la makan mcm2.. Hehw

Yes, no spicy food, no coffee, no alcohol

saya makan je apa yang ada 😊😊

makan je ape ape. nasib anak ok .

mcm susah je nk kwl #TAPXTanamera

Tidak. Kdg trlpas pndg jgk