?

Pelik jugak laa badan sy x gemok pun tapi berat naik sgt.. Slm pregnant sy 47kg.. Skrg 27w berat dah 63kg..Tp badan sy xnmpk pun gemok, ykerr org ckp bby besar sgt, takot pulak sy dgr bby besar sgt ? nt scan utk 28w bru nk tnya doc knp badan x gemok tp berat naik,hehe.. setiap 2mggu g checkup mesti naik berkilo, selalu dh sy kena buat check bp selang sari ke klinik..Aduhaiiii penantyaa sy berulang ..Tp sy chill je, just enjoy the moment kan..Mls nk stress2 hehe ???

1 Balas

hai sis. samala kita sis😆 berat bby yg naik tuh sis😊

4y ago

pngalaman sye sis bgituh la. ibu dia ringan2 jer, anak kluar 3kg ke atas smua.