Silence miscarriage

Pegi scan kali kedua dekat klinik Dr bgthu kita kantung dah tak membentuk dan gugur senyap.. Tak ada turun darah lagi dan saya dari awal pregnant perut sentiasa cramp dan sakit.. Dan awal2 pregnant jugak tak ada alahan langsung..

1 Balas

sama masa sy first preggy ggur snyap jgak ckup 8mggu nk pegi scan dr bgthu xmnjd sblum tu pun memang sering cramp n sakit prut sgt2.. n tak ada alahan lgsung.. moga ada rzeki lg ye awak.. kuat n tabah ye..