silence miscarriage

macam mana mommy semua hadapi silence miscarriage yaa?? tanda² alahan automatik hilang ke???

1 Balas

Sy 2 kali silent miss carriages . Tanda alahan tetiba hilang & bila scan baby tu still sama size dia & tk berkembang even dah tunggu berminggu* . Tkde keluar darah kram perut / apapun. Dah tahu* doc kata jantung baby tkde * kene cuci. Baby tk berkembang. Sedihnya allah shj tahu. Tp sy ikhlas. Last cuci 13/1 /20 . & now pregnant for the 3rd time. Insyaallah yg ni sehat. Doakan sy & baby sehat tau. Sy pun doakan awak semoga tabah & kuat menghadapi cubaan Allah tahu awak kuat. Insyaallah allah akan ganti nanti dengan yg sehat & yg terbaik untuk awak. Amiin.