Ada tak tips macam mana nak hilangkan masalah pedih ulu hati? (34w) @ cdgn ubat yg sesuai?

Pedih ulu hati / Gerd

4 Balas

Sy pon gerd teruk jugak sis. Pegi kk doc bgi ubt tpi doc ckp x elok amalkn selalu.. Ada effect dkt baby. Sy try minum susu kotak HL pagi before breakfast 1 kli. Mlm sblum tido 1 kli. Alhamdulillah menjadi. Gerd kurang.

Sis boleh makan gaviscon utk kurangkan pedih ulu hati. Dr pakar sy memang bekalkan gaviscon dan ubat gastrik mtt setiap kali appointment. Sy ada gerd time pregnant. So far alhamdulillah memang membantu.

2mo ago

tq atas info yg diberi

gastric sy pun terokkk sgt2 dh makn gaviscon lega kejap pastu die dtg balik dkali packge muntahh, #bertabah yaa

gaviscon pink sis

2mo ago

baik sye cuba