Perut kecik baby nye kecik jgk ker???

Pdhal dh mkn byk ni mcm mcm

3 Balas

tak pun. saya perut kecik dah 21w pakai blouse still tak nampak perut. tp detail scan semua normal alhamdulillah. size & berat baby pun ikut due date. jd nya jgn risau pasal size perut. selagi nurse ukur & doc scan takde ckp apa2 yg abnormal, selagi tu la baby tu ok

tak jugak sis,saya dulu pun perut kecik je sampai bsalin , keluar je bby berat 3.08kg bsalin secara normal .🥰

sis bukan first mom kan. masa pregnant dulu mcm mana? perut kecik baby kecik ke