Perut kecik

Hi mommies, saya skrg nak masuk 7 bulan. Normal ke perut kecik je lg? Nak kata badan sy kecik, jenis berisi jgk. Perut mcm naik sikit je, sblum2 ni scan okay je bby ikut size. Risau pulak sbb last scan sbulan lepas. Org2 dk tegur mcm xnampak, smpai ada yg xtahu kita pregnant pdhal dh nk msuk 3rd trimester huhu, buat kita risau je. Next week bru scan dkt kk doakan saya dan baby sihat2 je. 😊

3 Balas

normal je tu.. depends on badan org jugak. ramai je yg pregnant tp perut tak nampak sangat.. tp tu semua tak penting pun, asalkan baby sihat cukup sifat je dah la. pedulikan apa org ckp. kita doa je yg baik2 and yg plg penting jaga pemakanan ok mommy

peduli orang lain . awak perlu fokus atas baby awak comel.

sy rata masi 27weeks nk sekilo da..