Jom menang produk dari Carrie Junior!

Pasti ramai di sini yang menggunakan produk dari Carrie Junior untuk si kecil anda kan? Apa lagi jom masuk contest ni, 5 Pemenang Bakal Memenangi 1 set pencuci rambut & badan dan 2 pembersih tangan antibakteria! Cara nak menang pun senang je, ibu ayah hanya perlu review di Apple Store/Play Store, screenshot dan kongsi di post ini. Senangkan? Jangan lepaskan peluang ini, dan sertai sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/review-screencap-menang/1531?lng=my

Jom menang produk dari Carrie Junior!
39 Balas

Review ikhlas dari saya. Seriously I love this app!! Setiap hari mesti buka haha Thank you to all developers and those involved in creating TAP. May God bless ❤️ IG : Nurulmukhtarr