Pernah atau tidak pasangan anda bergurau untuk kahwin yang lain/cari yang lain dengan anda?

Voice your Opinion
Pernah, selalu sangat.
Pernah, kadang-kadang.
Tak pernah

1467 respon

12 Balas

kadang2 ada, tapi kita xkesah. 1st tau dia xbergaul dengan pompuan, 2nd kalo nak pun atas kelulusan kita. dengan syarat boleh jd assistant kita urus bisnes..ha gituw. lastly..mampu ke jadi adil? yg 1 ni pun anak nak masuk 2 dah bercatu. fikir2kan lah nasib diri tu😏

Pernah. Lepastu senyap2 buat kerja kat belakang kita atas alasan kawan je. Mesra sikit je. Padahal isteri dah bape bulan pregnant. Lelaki tak pernah jaga hati isteri dengan baik. Isteri je lah salah kalau lelaki cari lain. Haih 😌

tak pernah. tapi famili suami asyik paksa suami ceraikan saya dan berkahwin dengan pilihan mereka😥 hanya kerana berlainan adat dan keturunan - famili suami orang jawa, famili saya orang melayu.

Pernah, tapi kita selalu balas balik nak cari lain juga 🤭

Pernah. Tp entah. Tak jealous pun😂

Tidak #TAPsupermoms #TAPactiveusers

See not so serious. gurau-gurau je.

tdak pernah

just joke,

Tak pernah