Adakah anda meminta bantuan pasangan anda untuk membelikan barang kebersihan wanita seperti pad?

Voice your Opinion
Ya!
Tak, saya segan/malu untuk minta tolong belikan

2430 respon

15 Balas

Suami saya tiada hal belikan pad tiap2 bulan, dia tahu jenama dan size biasa saya pakai, malah dulu saya pantang dia sendiri cucikan pad nifas. Saya mulanya malu kenapa buat macam tu? Katanya apa guna sebagai kita suami isteri kalau tidak tanggung sama sakit sama sihat sama susah dan sama senang. Terharu saya dengar.. Baru2 ni my second daughter Umur 12thn baru first time period, dia juga pergi belikan pad, dia pula over excited sebab anaknya sudah bergelar anak dara dan pada masa dia sebak sebab anaknya cepat sangat membesar 😅😅

ya..biasa dia yg akan tnye stok ada lg x..alang2 dia nk keluar g bli brg dia blikan skali..tp since skrng dh blh bli online..husband blikn by online je .jd bila smpai dh siap wrap org xnmpk apa kita beli..hehe..malu sbnrnye. tp trpkse juga mntk tlg kita nk g shopping kena bwk ank..dh la musim pandemik covid..jd kena mntk husband uruskan smuanya😉

tak kisah minta tolong suami yg belikan.. tp biasanya xpernah lgi suruh dia belikan.. sb sy suka beli extra n beli dlm bentuk bulk.. bukan ape kan suruhnya beli xsama apa yg kita nak😂😂

pernah . masa dlm pantang jelah 😬 sbb kalau pad biasa untuk period every mnth sy suka beli extra simpan dekat rumah so mmg jrg beli , sekali beli mmg dlm 4/5 pack 🤭

Saya mmg selalu beli sendiri. Bukan sebab malu, sebab selalu keluar beli barang sendiri #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Ya. Suami sebelum kahwin pernah tolong kakak nya belikan pad. So no issue. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

barang penting,terpaksa jugak dia belikan.snap gambar sekeping untuk rujukan dia,senang nak cari😁

suami sy pandai time beli ni dia video call nak tanya saiz😊😊

isteri sendiri punya buat apa nak malu 🤣

sy beli sendiri