alhamdulillah 18week scan nampak gender boy

Part 1:P scan kt kk.doc ckp baby boy.pastu doc ckp eh awak x excited pun?..ni anak ke berapa? Sy jawab anak nombor 3 now dah ada sepasang..doc ckp patut la awak x excited sbb dah ada sepasang.?.doc excited untk saya hehe?doc siap suruh simpam gambaq gender tu?. Part 2:doc lupa scan uri dia suruh baring balik scan balik tngok uri duduk betul2 dekat laluan nak besalin.doc ckp bahaya kalau turun darah cpt2 pegi hsptl.insya allah nt uri naik slow2.tggu repeat scan 27week pulak..semoga dapat besalin normal takut jugak kalau uri x naik2?.

alhamdulillah 18week scan nampak gender boy
8 Balas

Better jangan bersama suami kalau uri dibawah sis. Lepas tu banyak2 berehat, jangan lasak sangat. ☺ Semoga awak dipermudahkan urusan & selamat semuanya. Aaamiinnn3. 💖 Just remainder sis. ✌😂 Wlpn dah 3 orang anak sis.

4y ago

Terima kasih sis.amin...sy pun doakan awk semoga di permudahkan segalanya...

insyallah xde apa apa sis.. saya dulu pun uri kat bawah..tapi scan 33weeks dah ok..sekarang admit warded sebab air ketuban leaking..doakan dipermudahkan urusan saya selamat lahirkan baby ye..

4y ago

Harap2 gitu la. Takut gak sbb cousin sy dia uri kt bawah kedudukan mcn ni ni.doc tahan dia smpai besalin kt wad kena czer. Besalin pun awal. .tu risau tu.

sy 20w baru g scan~ skrg baru 17w .. aa tak sbar nya ~ tringin nk bby boy ~ harap2 scan nty dpt la tgk pistol mctu 🤣🤣 comey sgt

4y ago

😂 jantina apa pun tak kisah~ asalkan mummy dgn bby sama2 sihat .. harap smua urusan bersalin dipermudahkan ~ aamiin

Sbnrnya saya x tahu nak tgk haha. Sbb blm pernah pregant lg. Yg mana muka mana bdan nj sis haha

4y ago

Awal tu doc dah scan muka sis ukur kepala.lepas tu doc p ke arah bawah tngok jantina dgn ukur kaki x silap sy.ni doc bg sy yg bahagia jantina ja😅suruh simpam..hehe..😅yg kk sy x pandai tmgok sbb x bapa jelas..kalau yg swasta jelas boleh nampak mana kaki mana kepala🤗

Try banyakkan sujud lama2. Selalu kalau baby songsang kena sujud lama2.

4y ago

Salam sis.. InshaAllah uri tu akn normal balik.. sy dlu scan mse 17weeks pon uri rndah.. 22w sy scan doc inform Alhmdulillah uri da di kdudukan yg ok.. Doa byk2 ye sis..

tak saba pulak saya nak scan nnti, comel je kaki dia telentang mcm tu 😂

4y ago

Tu la siap tunjuk batu bagi..mgkin dia xmau umie dia mengharap gurl😂.siap tunjuk x kepit dah😂.xpala mana2 xpa janji sihat...

Semoga baik2 aje.sy blum scan lg x sbar pulak rse😅

4y ago

Aamiin

Kite nextweek scan 18week . Xsabar nyeeee

4y ago

Amin2 . Sis pun samr