Teka & Menang Baby Mat Sunny Tales bernilai RM 99.90!

🎁👶Hadiah untuk si comel anda kini tiba! Parents hanya perlu Teka & Menang Baby Mat Sunny Tales bernilai RM 99.90 sekarang! . ⚠️Pastikan parents ikut semua langkah-langkah di bawah, teka dan komen jawapan yang tepat bagi soalan di bawah ya! Semoga berjaya semua parents hebat TAP🥰

Teka & Menang Baby Mat Sunny Tales bernilai RM 99.90!
3707 Balas

Jawapan : D (semua di atas) Kelebihan Produk Sunny Tales Baby ialah hygiene mat dan bersifat antibakteria yang pertama buatan Malaysia, mempunyai kelebihan seperti : ringan & lembut untuk memberi pelindungan dan mengelakkan kecederaan ✅ kalis air &100% boleh dikitar semula ✅ dan tidak berbau ✅

Jawapannya 👉 D)Semua diatas Saya pernah jatuh di luar tandas, barang ini perlu dipromisikan supaya Ibu yang mengandung serta ahli keluarga akan selamat😍💝🥰 Terima kasih kerana beri peluang, semoga rezeki ketuk saya 😍💝🥰✌️#theAsianparentMalaysia

Jawapan bagi Kelebihan produk Sunny Tales Baby Mat adalah : 1) ringan & lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan 2) kalis air & 100% boleh dikitar semula 3) tak berbau (D. Semua di atas)

Kelebihan produk Sunny Tales Baby Mat ialah:- A.Ringan & lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan. B.Kalis air & 100% boleh di kitar semula. C.Tak berbau D.Semua di atas 🟢Jawapannya ialah D.Semua di atas

Kelebihan produk sunny tales baby mat A. Ringan & lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan B. Kalis air & 100% boleh dikitar semula C. Tak berbau D. Semua diatas Jawapan saya D. semua diatas😘

kelebihan produk Sunny Tales Baby Mat adalah ° Ringan & lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan ° Kalis Air & 100% Boleh dikitar semula ° Tak berbau.. jadi jawapannya adalah D. SEMUA DI ATAS

Apakah kelebihan produk Sunny Tales Baby Mat ? Jawapan nya ialah D. Semua di atas ( Ringan & Lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan, Kalis Air & 100% Boleh dikitar semula Dan Tak berbau)

kelebihan produk Sunny Tales Baby Mat semestinya jawapannya ialah D.Semua di atas (ringan & lembut untuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecerderaan, kalis air & 💯% boleh dikitar semula & tak berbau.)

jawapan👉kesemua di ats. kelebihan mat sunny tales kerana melindungi kepla bayi dari terhantuk pada lantai. .dan ape yg seronok pada sunny tales adalah bila air tertumpah kita boleh lap. .😍😍

Kelebihan Produk Sunny Tales Baby Mat ✅ Ringan & lembut ubtuk memberi perlindungan dan mengelakkan kecederaan ✅ Kalis air & 100% boleh dikitar semula ✅ Tidak berbau JAWAPAN : D. Semua di atas