Genetik Ibu Ayah

Parents, si manja mewarisi ciri-ciri fizikal apa dari anda berdua ya?

Genetik Ibu Ayah
13 Balas

Tidak... anak saya sebiji muka bapa dia..🤣 tapi org kata hidung anak saya mancung ikut genetic india.yang lain semua ikut genetic filipin

Baby boy sy mostly mcm saya tapi rambut, hidung n lesung pipit ikut ayah dia.

sume copy paste ayahnye....tgn ngn kaki je ikot ibu...jari panjang2....😂

5y ago

girl sis...😊

Separuh ikut mommy separuh ikut daddy. Tp kulit tanned mcm daddy dia

Muka, mulut, tgn, kaki ikut ayah nya..hidung ngn mata je ikut mak dy 🙄

5y ago

Gegirl....

Whole of body like his father .. Kcik je mcm mak dia 😅

5y ago

Boboii

Warna kulit kot...tapi ayh punya. 😆

Rambut mama, lesung pipit baba.

muka n bdan bambam ikut ayah.

Muka baby kembar mcm Mak saya