Do you live with your parents or in-laws?
Voice your Opinion
Parents
In-laws

2711 respon

114 Balas

LDR. so duduk dengan parent. seminggu sehari suami cuti balik sini, baru balik rumah sendiri. rumah honeymoon :)

Seminggu je duduk rumah keluaga suami 3 Hari duduk rumah mak lpstu terus ikut suami duduk rumah sndiri

Tahun pertama kahwin duduk with in laws. banyak benda dapat belajar. sekarang dah dapat duduk rumah sendiri.

dulu 1st 4y duk dgn MIL..lpastu duk sendri...now MIL plk rajin dtg duk rumh.

dua2 pun tidak..sbb biar la rumahtangga berdua je settle dan tahu apa jd..

awal perkahwinan duduk dgn parents. sekarang dah ada baby, duduk sendiri

Rumah parents. Pjj dengan husband. Moga tak lama lagi dapat stay sama

3 years juga la. Tapi syukur sekarang sudah menyewa rumah sendiri.

Both huhu, blm ada rezeki rumah sendiri, so skjp sana skjp sini

Alhamdulillah ..my own house..stay with husben n daughter