Jawab, Komen & Menang Buku Scholastic Untuk Si Kecil Anda!

Hi parents! Best kan boleh menang buku untuk si kecil anda? Mudah pulak tu! Komen jawapan anda di bawah untuk peluang menang! Jangan lupa, anda perlu sertai di bahagian pertandingan juga. Klik link ini untuk sertai: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-komen-menang-hadiah-buku-scholastic/1407?lng=my Good luck, semua! 🎉

Jawab, Komen & Menang Buku Scholastic Untuk Si Kecil Anda!
39 Balas

Jawapan : D. Semua di atas Saya layan menang Acorn Books kerana kedua-dua anak saya suka tengok buku dan selalu kita baca buku sama-sama bila bila saja. Anak saya selalu pergi rak buku untuk cari buku baca sendiri juga. Harap ada peluang untuk dapat buku supaya anak saya boleh belajar lagi banyak perkataan dari buku Scholastic.