Jawab, Komen & Menang Buku Scholastic Untuk Si Kecil Anda!

Hi parents! Best kan boleh menang buku untuk si kecil anda? Mudah pulak tu! Komen jawapan anda di bawah untuk peluang menang! Jangan lupa, anda perlu sertai di bahagian pertandingan juga. Klik link ini untuk sertai: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-komen-menang-hadiah-buku-scholastic/1407?lng=my Good luck, semua! 🎉

Jawab, Komen & Menang Buku Scholastic Untuk Si Kecil Anda!
39 Balas

Jawapan: D. Semua di atas Saya layak menang Acorn Books kerana saya ada anak-anak yang suka membaca, lebih-lebih anak saya yang bongsu yang berusia 2 tahun lebih gemar membelek buku yang berwarna ini sangat menarik minat untuk dia lebih suka kan buku. Menjadi rutin saya sebelum tidur saya akan baca buku untuk anak-anak. Semoga ada rezeki buat anak-anak.