Baby X Tidur Lena

Hi parent, baby umur br nak masuk 2 bulan. Br start bg susu formula sbb kuat minum + bf supply x sempat nak penuhi demand dia.. Org kata klu bg formula baby tdur lama... Tp la ni bg 3 oz pun x sampai sejam dah celik mata... Nangis. Lapar ke? Kekadang tu Siang dah la x tdur... Mlm pun susah nak tdurkan.. Ke ade sbb baby x tidur lena. Advs pls Tq

1 Balas

Sama dgn mslah sya sis ni,sya pon nk tahu jga ape sebb nyer

1y ago

lbh kurang Gak masalah Sye y sme.. tp siang snng je nak tdur.. klau malam Allah jela tahu betapa stress ye nak tdur kan baby.. mcm2 try buat still susah tdur mlm...