Scan baby

Para2 ibu.. sya scan 5D .. doc ckp baby boy..last scan 35 weeks.. pernah tak lpas scan dpt result baby boy..tpi after bersalin dpt baby girls...

21 Balas

28weeks scan doc ckp bby girl. Lepas dr tu scan lg xnampak dh. Kt opis pn kawan2 kata perut mcm mengandung bby girl. Sekali kuar boy. Tp sepanjang preggy mmg naluri kata boy. Hehe. Skrg dh 4month dh baby.

4y ago

Sama la sy sis.. Ms ank yg no. 4 dlu.. Scan 4D doc ckp girl.. 99% girl.. Dlm lb siap baju serba pink sb doc ckp girl.. Tup² skli kuar bby boy.. Pkai juga la baju Pink tu.. Pstu doc tnye nape awk bg bju pink kat bby?😅😅.. X tau nk ckp ape sb terkejut.. Adoiii.. Moral of story baik bli bju unisex