Scan baby

Para2 ibu.. sya scan 5D .. doc ckp baby boy..last scan 35 weeks.. pernah tak lpas scan dpt result baby boy..tpi after bersalin dpt baby girls...

21 Balas

sy scan dh 4x kali kat pakar xnampak pon nk kata lelaki pon x nk kata pompuan pon x.. baby kat dlm kepit je bl scan.. lpas tu last scan kat pakar baby tidur.. geram je mak nya dengar... baby xnk bagi tau... sampai sy ckp xpelh dik duk dlm diam2 ye sampai kuar nt.. sbb ramai tanya boy or girl? sy jawab tah lh boy or girl.. sy sabtu ni 6.7.2019 ni masuk ward sbb dh 38 week. doa kn sy ye... sy pon akn doa ibu2 yg tengah tunggu ari atau yg tengah hamil dn bakal hamil.. semoga urusan kita semua dipermudahan oleh Allah...

5y ago

38w dah nk masuk wad sis knp??selalu tggu tanda kan Apa ada darah tinggi ke gula Saya 26 ne kena serah diri sebab darah tinggi😭minta2 allah permudah kan kita ye sis