Simptom-Simptom Influenza yang Anda Perlu Ketahui!

Hi para pengguna, Tahukah anda tentang tanda-tanda Influenza? Anda bukan sahaja perlu tahu apa itu Virus Influenza, tetapi Anda juga perlu kenali simptom-simptom yang menyebabkan virus itu sendiri. Dengan mengetahui tanda-tanda virus, anda bukan sahaja dapat kenal pasti simptom malah dapat bertindak lebih awal untuk dapatkan rawatan. Oleh itu, pihak kami berharap agar semua pengguna berhati-hati dan menjaga diri dengan baik terutamanya pada musim virus sekarang.

Simptom-Simptom Influenza yang Anda Perlu Ketahui!
20 Balas

ibu mngandung blh ambik suntikan vaksin cegah influenza ni ke?

4y ago

Sy ad tny doc kt private clinic ptg td die ckp blh

Kalau pregnant. Boleh ke kite amik suntikan vaksin influenza?

4y ago

Boleh. Tapi kena check dgn doctor n if dh pernah kena demam/influenza, kena tunggu 3 bln br boleh ambik

Thanks for the info 👍🏻

terima kasih info nya

Terima kasih info

Tq info

Info yg Sgt baik

Good info...tq

TQ for Info..

Tq utk info..