Blum ketara bby bump nak msuk 5 bln

Hi para mommy..nak bertanya normal kh dh mau msuk 5 bln tpi perut blum ktara lgi bby bump..kdang tu sllu kna bump shaming..9/5 ni bru jmpa dktor..saya bru first experience pregnant..normal kh klau msa ni blum nmpak.bby bump..?

35 Balas

Saya 5 bulan pun bump tak nampak sangat sb mmg pakai baju besar, kdg diorang terkejut ehh pregnant ka.. Tapi belah sisi akan nampak ja bump tuu. Bila org kata tak nampak, cakap baby malu, dia nyorok.. Alhamdulilah, baby sihat saja.