Kandungan 4bulan

Kandungan sya dh 4bulan+, tpi bby bump kecik jer lepas tu gerak-gerak,, orng lain kandungan 4bulan bby bump dia dh besar,, normal kh tu yah baby bump 4 month kecik😅#pregnancy #Nanya #mommybuntu

16 Balas

Normal, kita pregnant sekarang 29 weeks. Officemate beza kurang 3 weeks dari kita. Tapi beza gila perut. Dia 6 bulan tapi perut kecik sangat sampai officemate lain pun tak tau yang dia tu mengandung no 2 😅 dia cakap memang dari anak 1st perut dia kecik. So lain badan lain kejadiannya 😂

Normal jaa..selagi ukuran tinggi perut kita sama dgn brapa mggu kita pregnant okay jaaa..sbb saya dah 28w tp baby bump kecik..bila misi ukur perut dlm 29cm sama dgn week kita pregnant..melainkan ukuran perut tu dgn mggu kita pregnant kurang byk..maybe ada masalah..

setiap org mana nak sama fizikalnya.. perut besar2 nak g mana 🤣 org lain klau boleh nak sorok je perut taknak bg org nampak, perut pun kategori aurat jgak. ada je yg dah nak bersalin pun org tak nampak sgt perut besar

Nanti bila sis dah masuk 7 bulan, muncul lah baby bump tu 😬 kadang ada macam tu. Tapi nanti bila dah ada baby bump, elok elok sis. Sebab saya selalu rasa macam nak tergolek ke depan je bila ada baby bump besar ni 😅

4y ago

Rmi kata gitu, sy bru 5bln pn mcm x stabil. 🤣 seram pulak nk tgolek kedepan tu. hihi

sya pregnant 5bln skrg tu pon org xprasan yg sya mgndung..xnmpk sgt pon smpai mak ckap dulu mak mgandung 4bulan dh besaq perut..xp tu la lain org lain jdinya..selagi baby sihat alhamdulillah dah

Biasalah tu. lain orang lain badan dia. Kite smpai ke beranak orang tak nampak baby bump. So pergi mane2 payah nak dapat kelebihan utk preggy mum. Kene tnjuk buku maternity dlu 😅😅

Ikut badan kot. Saya baru 13 minggu dah nampak baby bump. Sedangkan saya baca dalam group orang lain xnampak lagi. Mungkin badan saya kurus sangat sbb tu nampak kot. Wallahualam. :)

masa sy 4 bln pn xnmpk lgsg baby bump..org pn xtau sy prgnant..masuk 6 bln ke atas br nmpk sikit2..dh 8bln ke atas...dh mcm penguin dh jln.. 😆

tak smua sama sis.. sy dulu masa 9 buln prut mcm 6 bulan. hahaha. last² kena induce sbp bby kcik.. tak pe yg pnting bby sihat kan..

sy dah 17wk x nmpk lg bby bump.tp bila nurse ukur perut dah 22cm😅..maybe sbb twin sbb tu saiz x sama dgn week pregnant