Baby bump ...

Hi normal ke kndungn nk msuk 3buln tknmpk bby bump lg #firstbaby #firstmom

6 Balas

Normal je sis. Awal lagi. Betullah mmg ikut bdn masing2.. mcm sy kurus dan kecik orgnya, sama jugak dgn sis nak dekat 3 bulan,,nampak dah sikit babybump. Tu pun sbb suami tegur mase tengah jalan2 g beli brg. Sy sendiri pun tak perasan.

Kalau tengok dari luar pakaian mungkin x nmpak kot.. kalau tengok perut sendiri nmpak dahh.. lagi jnis sya kurus ni nak kata buncit sbelum pregnant perut tak gitu pon sbelum ni😂

normal awal lagi.. ikut bdn ibu ii jgk, ada yg nmpk besar ada yg x nmpk pon mcm mngandung 😅 tpi lgi best klau perut kecik comel je x mnonjol sngt rezeki msing ii lh

Bab baby bump mmg boleh buat org stress kan.. Sbr la sis.. Bff sy dah bersalin baru org tahu die pregnant hahaha perut kecik je

awal sgt. sy anak mula dulu 6bulan baru nak nampak

normal je. awal lagi