Baby bump 18week

Salam .. sy skrg pregnant 18week , 1st bby 💗 normal ke msih blum nmpk baby bump ? Rmai tegur mcm tk prcaya kite pregnant sbb tk nmpk perut 😂#ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

Xpe awk. Sy 30w pun x nampak lg.. Tmbh pkai baju longgar. Masuk 34w baru la ada bayang2. Janji bby kt dalam sihat2 sahaja.

2y ago

doakan sy ya , 1st bby tk thu sgt 🤭

cuba share gambar bumpp 😅 sbb ingin tahu jgk mcm mana nampak atau tak tu...

2y ago

tak perlu share pun. bump tu aurat. sini ada golongan lelaki jugak