Blum ketara bby bump nak msuk 5 bln

Hi para mommy..nak bertanya normal kh dh mau msuk 5 bln tpi perut blum ktara lgi bby bump..kdang tu sllu kna bump shaming..9/5 ni bru jmpa dktor..saya bru first experience pregnant..normal kh klau msa ni blum nmpak.bby bump..?

35 Balas

Samalah kita. Orang siap kata betul ke pregnant siap suruh tunjuk bukti scan apa semua. Malas nak layan. Asal doktor kata baby sihat semua alhamdulillah. Ni tengah ready kan mental nak sambung hadap makcikmakcik balik raya nanti 😭 Semoga kandungan awak dan awak sihatsihat aje ya 🌼

2y ago

Sis tunggu 7 bulan ke atas nanti siap la mmbesar dgn jayanya. Hahha. Sy pon 5 bulan org tak percaya mengandung 🤣