Time berpantang.

All pantang food kena ikut or makan je selagi tak mudarat? And kicap ayam telur tu semua mmg tak boleh sebab apa

2 Balas

Org tua2 xbg mkn...takut tmpt luka gatal.... Bgkak dsb... Tp zaman skrg doc2 kata blh je mkn slagi xmemudaratkan.. So tepuk dada nk ikut yg mana.... Tp pd sy la... Kalau xmkn kjp time pntang xde mslh pon kan.. Bkn dia xbg mkn lnsg... Cuma mintak stop kjp je... Utk bdn sdri jgk... Bkn utk bdn suami... Renung2kan